Rúž v ceruzke 16 Pompeian red

Jednoduché nanesenie a plné krytie pier. Vaša tajná zbraň v kabelke.

Popis

€7.90 s DPH

 Pozor: Posledné kusy na sklade!

  • Pridáme ti vzorky k objednávke zdarma Pridáme ti vzorky k objednávke zdarma
  • Odosielame tovar na sklade do 24h Odosielame tovar na sklade do 24h
  • Kvalitné a overené prírodné produkty Kvalitné a overené prírodné produkty
Objem 2,3 g

Rúž v ceruzke PuroBio si obľúbite z viacerých dôvodov. Jednoducho a precízne si ním dokážete nalíčiť pery. Krémová štruktúra s obsahom ošetrujúcich olejov sa postará o ich ochranu a hydratáciu.

Výdrž po jedle či pití vás príjemne prekvapí, rovnako ako intenzita a farebné krytie pier. A ak si zabudnete lícenku, pokojne môžete ceruzku využiť ako multifunkčné líčidlo. Stačí jemne naniesť na lícne kosti a rovnomerne rozotrieť do stratena.

Marhuľový olej je pokladom medzi pleťovými olejmi. Zlepšuje elasticitu pokožky a má zvláčňujúce a ošetrujúce vlastnosti, vďaka čomu je veľmi obľúbený ako prísada v prírodnej kozmetike. Vysoký obsah vitamínu E a fytosterolov z neho robí prírodný anti-agingový produkt a účinnú bariéru pred škodlivým UV žiarením.

Sójový olej je schopný spomaliť dehydratáciu pokožky a zlepšiť jej tón a pružnosť.

Certifikát: CCPB, Natrue, Vegan OK, Nickel tested

Doba spotreby: 18 mesiacov

 

Certifikát CCPB je európsky certifikát s pôvodom v Taliansku, ktorý posudzuje potraviny, textil aj kozmetické výrobky. Certifikát sa udeľuje 2 druhom kozmetických výrobkov, t.j. označenie pre organickú kozmetiku alebo kozmetiku s organickými zložkami.

Organická kozmetika musí obsahovať min. 95% organických zložiek a nemôže obsahovať ropné deriváty (parafín), formaldehyd, GMO a syntetické farbivá a vône.

Detailné info v angličtine/taliančine nájdete tu.

Zloženie:

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, OLUS OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCINE SOJA OIL*, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL*, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CANDELILLA CERA, MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, CI 77891, CI 77491

*zložky z bioprodukcie

 

 

Mohlo by sa vám páčiť