Matný rúž 431 Soft Extra Matt Purple Pink

Rúž s vysokým obsahom cenných olejov a rastlinných výťažkov nemôže byť krok vedľa

Popis

€17.50 s DPH

  Vypredané

  • Pridáme ti vzorky k objednávke zdarma Pridáme ti vzorky k objednávke zdarma
  • Odosielame tovar na sklade do 24h Odosielame tovar na sklade do 24h
  • Kvalitné a overené prírodné produkty Kvalitné a overené prírodné produkty
Objem 3,5 g

Vyber si ten svoj, dolaď si rúž podľa nálady či momentálneho oblečenia. Matná a hodvábna štruktúra ponúka komfort a jendoduchú aplikáciu. Matný rúž ZAO obsahuje cenné oleje a výťažky z rastlín, ktoré pery vyživia a hydratujú počas celej doby nosenia. Zanecháva ich jemné, bez náznaku vysušovania.

Odtieň 431 Extra Matt Purple Pink dodá perám intenzívny matný finiš.

Kombináciou tradičného remeselníctva a moderného dizajnu vznikol základ pre bambusový obal výrobkov. Stelesňuje originalitu a prírodný základ značky ZAO. Produkt je vložený a chránený bavlneným vrecúškom ako klenot. Toto krásne prevedenie spolu s hravým systémom dopĺňania a vymieňania obsahu robí z výrobkov ZAO produktovú radu, ktorá perfektne poslúži ako darček.

Vďaka jednoduchému a inovatívnemu systému sú takmer všetky produkty značky ZAO dopĺňateľné alebo vymieňateľné. Náhradná náplň je úžasne ekonomická, šetrí vaše náklady na obal, ponúka obrovský priestor na kreativitu a možnosť hrať sa s farbami. Bambusové obaly sú doplnené trendy vrecúškom, ktoré predĺži trvácnosť vašej ZAO zbierky. Už to nemôže byť jednoduchšie. Zaobstarajte si náhradné náplne a nechajte priestor svojej kreativite. 

Certifikácia: Ecocert, Cosmebio, Cruelty Free, Vegan

Systém doplnenia:áno

100% zložiek je prírodného pôvodu
28% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva

Aktívne zložky:

Bambusový macerát
Bambusový macerát je bohatý na organický kremík, ktorý sa nachádza v ľudskom tele a regeneruje vrchné vrstvy kože vďaka tomu, že je súčasťou syntézy kolagénu a elastínu. Postupom času, kremík v našom tele ubúda, čo spôsobuje úbytok minerálov a stratu elasticity kože. Preto je potrebné pravidelné dopĺňanie tejto látky cez povrch kože.

Ricínový olej
Lisovaním semien plodov ricinovíka sa získava olej obsahujúci vo veľkom množstve triglyceridy, ktoré sú cenné pre svoje ochranné a hojivé vlastnosti. Ricínový olej sa vďaka svojmu molekulárnemu zloženiu vyznačuje mimoriadnou schopnosťou prenikať do hlbších vrstiev kože a zabezpečiť jej výživu a hydratáciu bez zanechania mastného pocitu. Jeho vplyvom bude pokožka hodvábne jemná a zredukuje i tmavé škvrny na pleti. V oblastiach Karibiku a Afriky je od nepamäti využívaný ako “olej krásy”. Blahodarne pôsobí in a kvalitu a hustotu mihalníc.

Karnaubský vosk
Získava sa z listov brazílskej palmy. Je bohatý na estery mastných kyselín. Pokožku vyživuje, chráni a hydratuje. Má regeneračné účinky. V kozmetických prípravkoch sa využíva predovšetkým na zlepšenie konzistencie. Ľahko sa nanáša. Pôsobí ako emulgátor. Neobsahuje alergény a tak je vhodný pre všetky typy pleti.

Zloženie: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, SILICA, SORBITOL / SEBACIC ACID COPOLYMER BEHENATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, UNDECANE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, TRIDECANE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, TOCOPHEROL, CI 77820 (SILVER). MAY CONTAIN +/-: CI 77019 (MICA), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE).
*Zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva

Mohlo by sa vám páčiť