Prírodný dezodorant, aký tu ešte nebol! Môj favorit ♥

Prírodný dezodorant, aký tu ešte nebol! Môj favorit ♥

Prírodné dezodoranty sú u nás jednou z TOP tém a so stúpajúcou teplotou sa zvyšuje aj počet otázok k ich účinkom. V prvom rade si treba uvedomiť, že potenie je jednou z najprirodzenejších prejavov tela. Brániť mu dlhodobým používaním antiperspirantov nebude mať priaznivý vplyv na vaše zdravie. Samozrejme však netvrdím, aby sme všetci behali s mapami pod pazuchami Treba si nájsť produkty, ktoré sú bezpečné pre naše zdravie a poskytujú dostatočné účinky na to, aby sme sa počas dňa cítili komfortne. Ponuka prírodných dezodorantov bez hliníka, bez parabénov a bez syntetických parfémov je už v dnešnej dobe naozaj široká.

Dezodoračný účinok (v preklade efekt, že nesmrdkáme) u prírodných dezodorantov vo väčšine prípadov zabezpečujú tieto dve zložky:
  • kamenec (potassium alum)
  • sóda bikarbóna
Lenže mne bohužiaľ nevyhovovala ani jedna z týchto látok. Dezodoranty so sódou bikarbónou mi nezaberali, jednoducho povedané, nevoňala som si a u niektorých ľudí môže spôsobiť aj dráždivé reakcie. Napriek tomu tí, ktorým sadol, na neho nevedia dopustiť a bez takéhoto dezodorantu si už život nevedia predstaviť. Takže mi ostal ešte kamenec. Dlhú dobu som s ním bola spokojná, voňala som si a moja dilema bola vyriešená. Lenže… po dlhodobejšom používaní sa účinok začal strácať To, že sa to stalo mne automaticky neznamená, že nebude vyhovovať ani vám. Treba si jednoducho vyskúšať viacero možností a nájsť si svojho šampióna.
Keď som už začala strácať nádej, že nájdem svojho pravého, na trh dorazila úplná novinka - prírodný dezodorant aký tu pred tým ešte nebol. Predstavila ho obľúbená slovenská značka Navia a obsahuje zložku s klinicky overenými antimikrobiálnymi účinkami. Okrem toho, že eliminuje zápach, zároveň obmedzuje aj vlhkosť v podpazuší. Na tomto účinku sa podieľa aj marantový prášok (arrowroot), ester získaný z repkového oleja a ester kyseliny citrónovej. Tento dezodorant je z novej kolekcie Senses by Navia, ktorá je rozdelená do dvoch línií - Fruity a Glamorous na základe dôkladne vybranej kombinácii vôní.
Ja som testovala Tuhý dezodorant Fruity, ktorý ma zaujal svojou sladkou ovocno-kvetinovou vôňou. Tento dezodorant ma naozaj prekvapil, keďže moje podpazušie zostalo voňavé a suché aj po záťažovom teste v podobe jazdy v rozhorúčenej MHD. Viac mi vyhovuje aj spôsob nanášania tuhého dezodorantu z vysúvacieho obalu ako pri krémových dezodorantoch, ktoré sa nanášajú prstami. Príde mi to praktickejšie. Dezodorant je dostupný aj v druhej vôni Glamorous, ktorá je kvetinková, ženská a zvodná zároveň.
Môjho favorita už poznáte, vy ste svojho už našli?
Silvia z Biokrasa.sk

1277 Comments

REKOMENDOWANI INSTALATORZY ANTEN SATELITARNYCH

Zakłócenia w odbiorze problemów telewizyjnych mogą zdarzyć się w każdej chwili bez względu na porę roku i pogodę. Można próbować dokonać naprawy samodzielnie ale lepszym rozwiązaniem jest zamówienie autoryzowanego instalatora, który profesjonalnie i fachowo wykonuje autoryzowany telewizji Canal Plus oraz Polsat Box. Monterzy przyjmują zamówienia z Warszawy i województwa mazowieckiego.
Podkowa Leśna, Komorów, Grodzisk Mazowiecki, Babice, Marki, Zielonka, Mińsk Mazowiecki, Łomianki, Otwock, Konstancin, Warszawa, Pruszków, Płochocin, Raszyn, Wołomin, Sulejówek, Ożarów Mazowiecki, Błonie, Legionowo, Piastów, Piaseczno


Serwisy anten Polsat w Warszawie

Ocena 4.9 ★★★★★ 204 głosów

Odbiór telewizji satelitarnej Polsat Box jest możliwy zarówno w domach jednorodzinnych jak i blokach mieszkalnych, jedynym warunkiem jest możliwość ustawienia anteny satelitarnej w kierunku południowym. Decydując się na samodzielny montaż całego zestawu satelitarnego w pierwszej kolejności powinniśmy się udać do najbliższego marketu budowlanego w celu zakupienia uchwytu stalowego, kołków rozporowych oraz kabla koncentrycznego do połączenia anteny z dekoderem cyfrowym Polsat, który będzie stał koło telewizora. Problemem pozostaje dobrej jakości miernik sygnału satelitarnego, koszt takiego urządzenia to kilkaset zł i szkoda wydawać taką sumę tylko po to aby jednorazowo ustawić antenę, postarajmy się wypożyczyć od kogoś przyrząd pomiarowy, jeśli nam się nie uda pozostaje nam regulacja na podstawie pasków sygnału w dekoderze Polsatu.

Podliczając koszty wszystkich wyżej wymienionych elementów może warto jednak zamówić autoryzowanego montera, znajdziemy go w salonach firmowych Polsat Box, wystarczy porozmawiać ze sprzedawcą, który da nam kontakt telefoniczny do instalatorów z naszej okolicy. Podczas zamawiania usługi warto przekazać monterowi jak najwięcej informacji o typie dekodera (dekoderów jeśli kupiliśmy multiroom) i anteny satelitarnej, nie będzie wtedy konieczności dwukrotnej wizyty w naszym domu. Samą czaszę satelitarną można zakupić w punkcie sprzedaży operatora ale wtedy otrzymamy model o małej średnicy 65 cm, możemy też dokonać zakupu bezpośrednio u instalatora a wtedy zamówmy antenę o średnicy 80-90 cm oraz konwerter Inverto Unicable SCR 32 User Bands. Taki kompletny zestaw satelitarny obsłuży nam dowolną ilość dekoderów cyfrowych w domu w systemie "multiroom" a nawet dwie platformy cyfrowe na jednym kablu koncentrycznym.

Ważną rzeczą przy korzystaniu z usług autoryzowanego instalatora jest gwarancja (standardowo na okres 24 miesięcy) na wykonany montaż anteny satelitarnej, zyskujemy spokój i pewność, że ktoś dokona bezpłatnej naprawy w przypadku wystąpienia usterek technicznych.




Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code